Božićni turnir u Krupnju 2019.

Večeras je u Krupnju završena tradicionalna sportska manifestacija ui malom fudbalu , koja svojom organizacijom zavređuje pohvale za sve segmente organizovanosti i realizacije sportsko-zabavnog događaja.

Organizacija turnira pripala je fudbalskom klubu „Rađevac“ dok su Opština Krupanj i Sportski Savez opštine Krupanj dali značajnu podršku u pozicijama nabavke statua, medalja i pehara za najuspešnije takmičare. O svim pojedinostima , bavićemo se narednih dana putem ovog portala .

Božićni turnir malog fudbala u Krupnju 2019. -započeo je 21. 12. 2018. gde se takmičilo u 7 selekcija (od petlića do veterana), te je na turniru učestvovalo ukupno 52. ekipe sa 564 igrača. Na turniru tradicionalno učestvuju takmičari iz Loznice, Zvornika, Ljubovije, Osečine i Republike Srpske. Ovogodišnju titulu i najvišu nagradu u Seniorskoj kategoriji osvojila je ekipa iz Šepka. Ozbiljna organizacija, igrači primerni, suđenje- bez žustrijih zamerki, publika na visini zadatka…Tako da će Krupanj u letopisu sporta i manifestacija – ovu godinu započeti uspešno, po svemu sudeći

Оставите одговор