Dan izazova u Krupnju 2015. (najava)

dan iz

Osnovni cilj akcije je da se promoviše fizička aktivnost i to čini kroz ovaj događaj tako da poslednje srede meseca maja izazove što veći broj građana svih uzrasta na sportsku aktivnost u najmanje petnaestominutnom trajanju.

Asocijacija Sport za sve Srbije, kao članica TAFISA-e, po dvadeset prvi put, organizuje ovu veliku međunarodnu manifestaciju. Treba takođe istaći da su organizaciju ovogodišnjeg Dana Izazova, pored Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, podržali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkograzvoja i Sportski savez Srbije.

Dan  Izazova ove godine pripremamo za 27. maj 2015. godine pod motoom „KAKAV SAN, VEŽBAM SVAKI DAN“ sa željom da  podstakne građane svih uzrasta bez obzira na pol, socijalne, ekonomske i druge različitosti na bavljenje sportom radi zdravlja i da opštinama i gradovima u Srbiji, pored sportskih, pruži mogućnost za uspostavljanje neposrednijih kontakata, radi ostvarivanja saradnje kako u oblasti sporta, tako i na planu kulture, privrede, obrazovanja i dr. Zbog nedavnih poplava koje su zadesile Srbiju ovogodišnji Dan Izazova dobija i humanitarni karakter. Pored toga što će biti fizički aktivni, pozivaju se građani da doniraju sredstva u obliku i iznosu prema svojim mogućnostima.

Suparnička opština ove godine je opština Ub.

Dodatne informacije se mogu dobiti u Turističkoj organizaciji opštine Krupanj na telefon 015/584-094

Оставите одговор