Dan Opštine Krupanj 2019. u novom ruhu

Petak 20 septembar 2019. u Krupnju danas je proslavljen kao prvi dan Septembarskih svečanosti posvećene danima oslobođenja Krupnja od okupatora. Kao što je najavljeno, odbornici SO Krupanj – praznično i jednoglasno usvojili su i glasali na sednici SO Krupanj. Nastavak prazničkog dešavanja započet je odmah po završetku Skupštine, naime TSOK Krupanj je za ovu priliku organizovao uličnu trku 2019. gde su učestvovali mladi takmičari iz cele Srbije kao i Republike Srpske.

Lep prizor na krupanjskim ulicama- punih hitronogih dečaka i devojčica u svim kategorijama i mngodištima.

Centralni i slobodno rečeno veličanstveni događaj odvijao se pod krovom velelepnog Doma kulture „Politika“ gde je održana svečana sednica SO Krupanj.

Ovom prilikom nagrađenima su uručene Povelje Opštine Krupanj , nagrade i gromki aplauzi svima onima koji su u protekloj i prethodnim godinama svojim radom doprineli razvoju Opštine Krupanj. Poseban akcenat zaslužuje dodela priznanja „Počasnog građanina“ Opštine Krupanj NJP episkopu šabačkom Vladiki Lavrentiju.

Završetak prvog dana obeležavanja pobede nad fašiznom u Krupnju ostaće zapamćen po nastupu Ejo/etno džez orkestra u večernjim časovima