Doktorka leči stihovima u Krupnju

Библиотека „Политика“ Крупањ

вас позива на

Промоцију књиге песама

НЕКИ ДРУГИ ВОЗОВИ

др Зорке Тошић

Гости: др Зорка Тошић, песникиња;

Драган Тошић, рецензент;

Бранка Илић, глумица;

Сања Маврак, вокална солисткиња;

Горан Стефановић, солиста на гитари.

Четвртак, 12. децембар 2019. г. од 18 сати.

Читаоница Библиотеке “Политика“.