Dolazak Crvene Zvezde u Krupanj

Na poziv Direktora škole fudbala Crvene Zvezde Vladimira Cvijetićanina, predstavnici Fudbalske Akademije RAĐ iz Krupnja, prisustvovali su sastanku sa čelnicima Crvene Zvezde na Marakani. Povod za sastanak je bio poziv i ponuda Crvene Zvezde upućena Akademiji RAĐ sa ciljem da krupanjska škola fudbala, kao jedna od najperspektivnijih u Srbiji, postane deo škole fudbala Crvene Zvezde.
Na dvočaosvnom sastanku, vodeći ljudi Omladinske škole Crvene Zvezde upoznali su se sa radom Akademije RAĐ, predstavili planove Crvene Zvezde kada su mlađe selekcije upitanju, a nakon toga ponudili predlog ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa Akademijom RAĐ.
Ugovor bi podrazumevao da Akademija postaje deo Škole fudbala Crvene Zvezde, dobija pravo korišćenja imena i grba, organizuje plan rada u skladu sa planom Crvene Zvezde, dok treneri i deca dobijaju mogućnost usavršavanja i napretka kroz dodatan rad u Crvenoj Zvezdi i sa vodećim ljudima Crvene Zvezde. Akademija će u narednom periodu nositi naziv „Škola fudbala Crvena Zvezda – Akademija RAĐ“. Članovi Akademije istovremeno postaju članovi Crvene Zvezde sa nizom pogodnosti, a Krupanj će imati priliku da bude domaćin mlađim selekcijama crveno-belih i njihovim trenerima, kao i sadašnjim i bivšim zvezdama najtrofejnijeg srpskog kluba.
Predlog Crvene Zvezde je da se potpisivanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji organizuje krajem septembra na zvaničnoj konferenciji za medije koja će se organizovati na Stadionu „Rajko Mitić“ a da do tada obe strane rade na pripremi za početak saradnje.
Inače, Akademija RAĐ je nastala u oktobru 2014. godine na inicijativu dece, roditelja, trenera i pojedinaca koji su pomogli na različite načine da Akademija stane na noge i opstane do danas. A sve sa ciljem da se stvori moderna i perspektivna škola fudbala za decu od 5 do 12 godina. Za samo nekoliko meseci, Akademija je okupila preko 60 članova koji podeljeni u grupama sa tri trenera, treniraju na terenu sa veštačkom travom, sportskoj hali i stadionu FK Stolice. Od početka 2015. godine, Akademija je osvojila veliki broj pehara i priznanja na turnirima u Srbiji i BiH, ostvarila niz drugih uspeha, na osnovu čega je stekla epitet jedne od najboljih i najperspektivnijih škola fudbala u regionu, što je prepoznala i Crvena Zvezda. Buduća saradnja sa Crvenom Zvezdom garantuje da je pred Akademijom svetla budućnost i još veći uspesi.

Оставите одговор