Karatisti u Krupanj doneli još medalja

Takmičari Karate kluba „Krupanj“ u nedelju 7.6.2015. imali su veoma uspešan nastup na turniru „Loznica open“ .U konkurenciji od oko 400 učesnika iz klubova iz Srbije i BiH ostvareni su sledeći rezultati :
Todor Vasiljević osvojio je zlato u katama pojedinačno u kategoriji dečaka 2006/07. godište. Iako trenira tek oko 5 meseci zaista je bio sjajan i iskazao svoj veliki talenat!
Takođe , zlatom se okitila i Anđela Gajić koja je bila najbolja u kategoriji devojčica 2006/07.g.
Stanić Miloš, ponovio je uspehe sa prethodnih turnira i pokazao da je odličan u izvođenju kata i takođe zauzeo prvo mesto i osvojio zlatnu medalju. Zlato u katama osvojio je i Uroš Petrović .
Srebrne medalje pripale su sjajnom, upornom i uvek vrednom Dejanu Krstiću, zatim prvi put na takmičenju je nastupila Ljubica Živanović i osvojila srebro, kao i Marta i Anđelija Miladinović.
Bronzane medalje osvojili su : Predrag Ilić, Živanović Mihailo, Zeljić Nikola, Luka Lukić, Vanja Grujičić, Ognjen Dišić, Stefan Teovanović i Lazar Miladinović.
Ovo je bilo ujedno i poslednje takmičenje u prolećnoj polusezoni koju svi u karate klubu „Krupanj“ ocenjuju kao izuzetno dobru, jer su ostvareni odlični rezultati na mnogim takmičenjima širom Srbije i BiH.

5 3 2 6 1

Оставите одговор