Kostajnik juče ugostio mlade igrače Rađevine

ODRŽANO OPŠTINSKO TAKMIČENJE U MALOM FUDBALU ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA!

U Kostajniku je u sredu 23.10.2019.g. održano Opštinsko takmičenje u malom fudbalu.Učestvovale su fudbalske sekcije iz svih osmogodišnjih škola sa teritorije Opštine Krupanj : Krasava , Dvorska , Bela Crkva , Zavlaka , Krupanj i domaćin Kostajnik.Lepo vreme,odlična sportska atmosfera , mnogo lepih utakmica i još mnogo toga doprineli su da ovaj školski sportski događaj dobije sve pohvale.Škola u Kostajniku kao domaćin , potrudila se da sve protekne kako treba .Obezbedila je dobre uslove odigravanja i na kraju ručak za sve učenike i nastavnike.Za dobru organizaciju potrudio se nastavnik – profesor Žarko Nedić.

Posle razigravanja po grupama usledila je utakmica za treće mesto ,između Zavlake i Kostajnika, gde je tek posle izvođenja penala pobedu nad odličnom ekipom domaćina,odnela fudbalske sekcija iz Zavlake , koju predvodi nastavnik-profesor Nikola Pajić.

U finalnoj utakmici sastale su se fudbalske sekcije Krupnja i Bele Crkve , a pobeda je pripala ekipi iz Krupnja.Osvajanjem prvog mesta na Opštinskom takmičenju,ova fudbalska sekcija izborila je i plasman za dalje tj. na Okružno takmičenje u malom fudbalu koje će se održati u novembru mesecu.

Za najboljeg igrača proglašen je Mladen Grujić , najbolji strelac je Ivan Nedeljković , a najbolji golman je Dušan Dimitrić.