Krenulo Kulturno leto 2019. u Krupnju

Zvanično, lepršavo, scenski aktuelno pod zvezdanim nebom ispred Biblioteke „Politika“ u Krupnju, večeras je započeo muzički deo manifestacije koja postaje brend leta krupanjskog. Dobrodošlicu posetiocima poželeo je Predrag Dimitrić uz kratko predstavljanje Programa predstojećeg Kulturnog leta i sa velikim zadovoljstvom najavio bend koji svojim nastupom otvara leto zabave u Krupnju 2019. Bend Ane Štajdohar za svoj početni song dobio je gromoglasni aplauz – čime je zvanično pozdravljen početak Kulturnog leta 2019. u Krupnju.

Atraktivan nastup mlade solistkinje i njenog benda iz Beograda, naišao je na blisku „komunikaciju“ sa mladom poblikom, koja po svemu sudeći aktivno prati savremene muzičke domene.

Dosta publike, lepe pesme, muzike uz disko-koloritne svetlosne sadžaje obojili su pozitivnoi opus muzičke večeri uz izjavu Ane Štajdohar- da nikada nije mogla da pretpostavi da Srbija ima „Ovako lep grad-, pun života ljubavi i radosti“ .

Krupanjsku publiku i goste sutra u 19. časova na velikoj sceni Biblioteke „Politika“ očekuje pozorišna predstava za decu „ČUDESNA IGRA“