Lektira za đaka prvaka – Akcija Udruženja Rađevaca u Beogradu

Akcija Udruženja Rađevaca u Beogradu

Udruženje Rađevaca u Beogradu je u okviru akcije Lektira za đaka prvaka prvih dana nove školske godine obradovalo prelepim knjigama Lektirom za prvi razred, SVE đake prvake na teritoriji Opštine Krupanj kojih je ukupno bilo 140.

Predstavnici Udruženja Rađevaca su u Petak 06.09.2019. posetili sve škole i isturena odeljenja u Krupnju, Beloj Crkvi i selima Rađevine i u ime SVIH ljudi dobrog srca i donatora koji su svojim dobrovoljnim prilozima u ovoj akciji omogućili kupovinu Lektire za najmladje, direktno đacima prvacima uručili poklone i želje za dobrim uspehom.

Ove školske 2019-2020 godine u prvi razred je poslo ukupno 140 najmlađih učenika.

U OŠ “Borivoje Ž.Milojević“ u Krupnju podeljeno je 63 Lektire, a zatim smo u isturenim odeljenjima ove škole u Likodri (5) i Krasavi (10) kao i u Brštici (7), Dvorskoj (5), Kostajniku (9), Bogoštici (3), Šljivovi (11), Cerovi (2) i Tolisavcu (2) podelili jos 54 Lektire.

Posetili smo i podelili poklon pakete i prvacima u OŠ „Žikica J.Španac“ u Beloj Crkvi(19 prvaka) i Zavlaci(4 prvaka).

Bilo je pravo zadovoljstvo sresti se sa najmlađim Rađevcima i poželeti im polazak u prvi razred.

Udruženje Rađevaca želi SVIM ĐACIMA PRVACIMA puno uspeha u školovanju a svim našim članoviima i ljudima dobre volje i velikog srca koji su učestvovali u našoj akciji dobrovoljnim prilozima zahvaljujemo se u ime prvačića koji su sa osmehom na licu primili poklone.