„Ljubav na seoski način“ – do suza oraspoložila Krupanj

Jedna od najsmešnijih večeri posvećenih (do sada) Kulturnom letu 2019. zabeležena je večeras u prepunoj sali Biblioteke „Politika“ u Krupnju.

Bulevarska komedija „Ljubav na seoski način“ kao već prepričano remek-delo Srpskog pozorja izazvala je veliko interesovanje publike u Krupnju tako da su radnici Biblioteke „Politika“ pripremili dodatna mesta za sedenje međutim , sedelo se na stepeništima i pomoćnom prostoru …

Pozorišno delo u kome glavnu ulogu igra Branko Janković, glumac koji emotivno u potpunosti pripada Krupnju i Rađevini bilo je samo jedan od razloga da se preko 600 gledalaca smesti u salu čiji kapacitet prelazi tek cifru od 400.

Ljubav na seoski način- do suza, pored Branka Jankovića pretvorili su vrsni glumci sadašnjice : Nataša Janković, Miljan Prljeta, Mira Đurđević, Danica Todorović i Nemanja Janičić. Tekst i režiju komada uradio je Rade Vukotić.

Urnebesna komedija sa stalnim zapletom do poslednje scene izazvala je neprestano smenjivanje smeha, suza, uzbuđenja i aplauza.. Predstava koja se ne može prepričati i slovima dočarati u Krupnju je ovog puta opravdala poverenje jer ovaj grad ima privilegiju da u okviru Kulturnog leta priredi gledalištu kutak „pozitivnih vibracija“ koje ZNAČE.