Maskenbal 2017. u Krupnju

Prijatno, sunčano oktobarsko popodne blistalo danas je danas u Krupnju punim života i živopisa.

Protekla nedelja je u predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Krupnju protekla u svakodnevnim aktivnostima vezanim za Dečiju nedelju, sama završnica Nedelje radosti nije obeležena maskenbalom zbog kišovitog vremena, no danas Krupanj je blistao.

Preko 150 „stanara“  predškolske ustanove „Naša radost“ u Krupnju danas je iz vrtića krenulo  u maskenbalski defile uz podršku roditelja i prijatelja.  Pomenuta ustanova u Krupnju po svojoj organizovanosti i infrastrukturi zaazima jedno od najzapaženijih mesta na nivou Republike Srbije. „Ustanova za primer“ radnici, naravno i sama deca, sve doprinosi činjenici da Krupanj razložno postaje sredina za kojom žale mnogi veći centri u Srbiji.

Maštovitost dece, vaspitača i roditelja danas se pokazala u najlepšem svetlu- praćena dečijom radošću i ushićenjem . Šetnja glavnom ulicom a po tom nastup predškolske grupe na letnjoj pozornici Biblioteke „Politika“  trajno je obeležila ovaj dan u gradu radosti, prirode i zadovoljstva.  Nekoliko igrokaza u maštovitim odelima ispraćeno je burnim aplauzima prisutnih gostiju i mnogobrojne publike iz Krupnja.  „Deca rađevske prirode“ i ovog puta pokazala su da je Maskenbal jedna ozbiljna predstava od 200 učesnika u kojoj su mnogi danas imali „prvu ulogu“ . Hvala na podršci !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.