Nagrađeni najbolji sportisti Krupnja 2019.

DODELA PRIZNANJA NAJBOLJIM SPORTISTIMA U 2019.g. Danas je održana svečana skupština Sportskog saveza opštine Krupanj. Najpre je svim prisutnima prikazana video prezentacija sporta, sportskih organizacija , projekata iz oblasti sporta ,sportskih rezultata , aktivnosti sportskih organizacija i investicija na obnovi sportske infrastrukture itd . Zatim su uručene nagrade najboljim spotistima u 2019. godini u opštini Krupanj.Plaketu za najperspektivnijeg sportistu uzrasta do 11 godina dobio je Dušan Živanović.

Plaketa za najboljeg mladog sportistu za uzrast od 11 do 15 godina pripala je Mladenu Grujiću.Najbolji trener je Nikola Pajić.Najbolji sportski radnik Željko Stanić.Najbolji sportski kolektiv su seniori FK“Radjevac“.Dok je titula najboljeg sportiste opštine Krupanj u 2019.g. pripala Nikolini Gajić.

Diplome za postignute izuzetne sportske rezultate dobili su Vukašin Nešić,Marta Marković,Viktor Matić,Aleksandar Sredojević i Anastasija Lukić.

Nagrade i priznanja uručio je Ivan Isailović predsednik opšrine Krupanj uz iskrene čestitke sportistima naše opštine za postignute izuzetne rezultate.