OBADOVIĆ NA KLUPI RAĐEVCA

Upravni odbor Radjevca danas je izabrao novog trenera koji će predvoditi ekipu u prolećnom delu prvenstva. Za novog trenera izabran je lozničanin Dragoslav Obadović nekadšnji golman Loznice.

Obadović poseduje A trenersku licencu, poslednje ekipe koje je vodio bile su Radnički Stobex i Napredak Donji Šepak. Važi za uvaženog stručnjaka u ovom kraju a radi se o čoveku koji ima fanatičan pristup radu, principijalan je po pitanju discipline i treninga, gaji savremen stil igre prateći savremene trendove u fudbalu. Možda najveća odlika Dragoslava Obadovića je rad sa mlađim fudbalerima u timu i u svakom klubu gde je radio izbacio je po nekoliko mladih igrača koji nose timove svojih ekipa.

– Prvo moram da istaknem da sam došao u jedan savremen klub poput Rađevca koji je u poslednjih nekoliko godina napravio izuzetne rezultate. Imam obavezu da te rezultate nastavim a ujedno i da Rađevac igra dobar fudbal kojim će ispuniti cilj a to je opstanak u ligi ove sezone. Gledao sam snimke utakmica Rađevca pre nego sam odlučio prihvatiti poziv, takođe poznajem dosta ekipa u zoni Drina i mislim da nećemo imati problem da ispunimo cilj. Svi fudbaleri u Rađevcu pa i ja kao trener imamo sve uslove za afirmaciju u Srpskom fudbalu – rekao je danas Obadović

Kroz razgovor Obadović je imao želju da u timu ostane Stefanović ali i Mladen Ilić za koga priprema novo mesto u timu gde će doći do velikog značaja njegov potencijal.

Оставите одговор