Rađevac iz Ljiga doneo tri boda

„Kolubarsko-Mačvanska“ Zona fudbalske lige, juče je za Rađevac donela novo rezultatsko osveženje u vidu tri nova boda.

Domaći „FK Spartak 1924.“ Ljig, juče je na stadionu Ćućin ugostio ekipu FK „Rađevac“ iz Krupnja . U pitanju je stalni- rivalski derbi u kome više pobeda beleže domaćini iz Ljiga.

Idealni uslovi za igru i velika želja za pobedom na obe strane započela je prvim pogotkom gostiju , gde Miroslav Vasiljević u 7. minuti postiže prvi gol. Dok se zahuktalo uz zdušnu podršku publike Željko Maksimović iz kaznenog udarca poravnava rezultat na 1 : 1. U istom minutu Marko Marković bravuroznim „Evro- skokom“ postiže glavom pogodak za Rađevac.

Početak drugog poluvremena već u 52. minutu ovog puta obeležio je Nemanja Sandić pogotkom iz daljine- koji je iznenadio izvrsnog golmana ovog susreta Slobodana Mijailovića. Usledilo je 38 minuta grčevitih napada ka oba gola,da bi u 90. minuti (igrač utakmice) M. Vasiljević napravio izvrstan prodor u polje domaćina, u pravom momentu uposlio jednog od golgetera Rađevca- Vukašina Simića, koji je pogotkom zaokružio efektnu pobedu gostiju. „FK Spartak 1924.“ – FK „Rađevac“ 2 : 3.

„Iako smo u Ljig došli sa oslabljenom ekipom, još jednom se pokazalo da spremnost. borbenost i želja za pobedu ne poznaju rezultatske granice fudbalske igre. Sve čestitke igračima, koji na pravi način predstavljaju krupanjski fudbal i sport u celini“ , rekao je Zoran Pajić, trener FK „Rađevac“ .