Rađevac na čelu Zone- koja obećava

Šesto kolo „Kolubarsko-Mačvanske zone“ i ubedljiva pobeda Rađevca otvara nove apetite krupanjskih ljubitelja fudbala.

Stadion „Mirko Vasiljević“ u Krupnju danas se orio, kao u nekim- već zaboravljenim vremenima.. Istorija fudbala u Krupnju ovih dana kao da aktivira višegodišnja stremljenja ka tronu (višeg ranga), koji pripada hrabrim, vrednim i borbenim.

Današnji susret domaćeg Rađevca sa FK „Mladost“ iz Prnjavora počeo je u grčevitoj borbi za terensku nadmoć. Fizički spremni svi akteri na terenu srčano su se borili da ugroze mreže golmana- Slobodana Mijailovića (R) ili Dragiše Ristića (M) i postignu pogodak. U žaru borbe i velike želje za pogotkom proteklo je prvih 45 minuta, ipak bez golova.

Početak drugog poluvremena na najlepši način obeležio je Vukašin Simić, postigavši evro-gol u 50-oj minuti. Nastavak meča doneo je još veći žar borbe na obe strane, tako da Nikola Matić u 60 oj minuti iz penala postiže pogodak za goste i izjednačava rezultat. Posle 7 minuta iz lepe akcije Mladen Ilić postiže pogodak za Rađevac. Posle toga domaći Rađevac preuzima potpunu terensku inicijativu te Kukolj postiže auto-gol i time povećava vođstvo na 3:1. Poslednji minut susreta iskoristio je Mladen Ilić postigavši drugi a četvrti gol za za Rađevac.

Utakmica tvrda, borbena i dinamična završena rezultatom 4: 1 ostaće zapamćena ipak i po fer i sportskom ponašanju svih aktera ovog susreta.