Rađevac, Rađevac..

Sa velikom pažnjom javnost Krupnja i Rađevine prate svaki korak priprema za prolećni deo fudbalskog prvenstva- gde se od narandžastih očekuje mnogo.

Veliki broj posetilaca zaista sa pažnjom prati rad kluba u pripremnom ciklusu kojeg je osmislio trener Zoran Pajić.

Ekipa našeg portala pratila je pripremni meč FK „Cer“ iz Jadranske Lešnice sa domaćim Rađevcom – gde je viđena solidna pripremljenost obadve ekipe i po rečima Dejana Lekića iz Lešnice „Gostujući fudbaleri imali su ozbiljnu misiju pred sami početak prolećnog dela prvenstva“ . Pobeda domaćina minimalnim rezultatom razgalila je više desetina vatrenih pratilaca krupanjskog Zonaša.

„Dolaskom novih pojačanja u Rađevcu koje predstavljaju ; Mirko Ilić, Igor Gošić, Saša Nikolić (golman), Miroslav Bojić i Milorad Mićić – pokušaćemo da napravimo prolećnu navalu koja u sebi nosi potencijalni optimizam“ rekao je trener Zoran Pajić. U okviru priprema Rađevac očekuje meč sa Drinom iz Zvornika, zatim KUP utakmica sa FK „Drina“ iz Ljubovije kao i meč sa Radničkim- Stobeks iz Loznice.

Serijal pripremnih utakmica do sada Rađevac je obeležio pobedama i jednim nerešenim rezultatom, što jasno pokazuje da u prolećnom delu prvenstva Krupanj i Rađevina očekuju mnogo od jedne – od najperspektivnijih ekipa za ulazak u viši rang takmičenja, što istovremeno predstavlja ostvarenje Decenijskog sna mnogih ljubitelja fudbala i sporta na ovim prostorima.