Сајам запошљавања остварио очекивано

 

Национална служба за запошљавање – филијала Лозница у петак 05. 10. 2018. организoвала је Сајам запошљавања у Крупњу  у згради Дома Културе „Политика“.

На  Сајму запошљавања учествовало је22  послодаваца са понудом од око 80 слободних радних места разних занимања. Највеће потребе послодавци су исказали за следећа занимања: шивачи,руковаоци грађевинских машина,зидари,тесари,обрађивачи  метала,трговци и нк радници.Сајам запошљаванја за ову прилику отворила је Драгана Симић, директор НСЗ филијала Лозница, речима подршке о сарадњи корацима остваривања заједничког циља радника и послодаваца.

Поредпослодаваца из Крупња и суседних општина понуде за запошљенје овог пута изнели су предузетници из Суботице.

Филијала Лозница НСЗ већ дужи низ година организује сајмове запошљавања при чему активно учествује у процесу посредовања при запошљавању и препознавања изазова и потреба на локалном тржишту рада.Остваривање заједничке сарадње кључних државних и локалних институција  и приватног сектора у циљу смањења  незапослености  која је заједнички проблем у нашој општини овим Сајмом је остварило видне резултате у циљу информисаности о потенцијалним радним местима.

Оставите одговор