Saopštenje U.O. FK Cerova

Manir FK Cerova nije da se bavi tuđim utakmicama i greškama koje se događaju u njima, posebno ako se ne radi o mečevima u kojima direktno učestvuje, ali na „matricu“ koja je uhodana već godinama, i koja se neskriveno upotrebljava već od samog starta – više neće da ćuti,.

Više nećemo da ćutimo, nećemo ni da ostavljamo javnosti da donese svoj sud, niti da čekamo da „reaguju“ razne komisije i dodeljuju nedovoljne ocene sudijama i delegatima koje delegira Radenko Jerotić iz Ljubovije.

Njegov glani pijun u šahovskoj igri koju igra od starta prolećnog dela prvenstva je sudija Miloš Karapandžić, čovek koji godinama svojim odlukama proglašava prvake I one koji ispadaju. Pa kad to radi sudija koji na utakmici pretrči koliko I naš fizioterapeut onda shvatite na kakvim nam je granama fudbal u ML Jadar.

Ne može Radenko Jerotić reći da je sudija Mitrović imao loš dan na utakmici protiv Studenca kad je u mnogo navrata oštetio Cerovu. Isto tako ne može reći da nije znao ko je kum prvog čoveka Studenca pa ga delegirao na utakmicu.

Kap u čaši prelila je arbitraža sudije Savića na utakmici sa Velikom Rekom. Izmišljen penal za domaćina ide na cast sudije Savića jer ga je samo on video.

Tražimo da Radenko Jerotić podnese ostavku na mesto direktora lige ML Jadar da sudija Karapandžić ode u dugo zasluženu sudijsku penziju  I tako započne process oporavka fudbala u ovom delu Mačvanskog okruga koji je na najnižim granama odkad postoji. I ako smo ispali iz trke za prvo mesto samo pod ovim uslovima nastavićemo takmičenje jer ne želimo da služimo kao dekor u stvaranju I ulepšavanju tuđe istorije. Da ovakva reakcija nije prazna pretnja pokazaćemo i naredih dana konkretnim akcijama, jer u ovome više ne želimo da učestvujemo pa neka se poništi cello prvenstvo.

STOJI U SAOPŠTENJU KOJE POSLATO IZ FK CEROVA

Оставите одговор