Servisne inforacije za 19. 08. 2019. godine


El.distribucija: Za danas su u planu radovi na rekonstrukciji nisko naponske mreže u zaseoku Anđelići u Pomijači, pa će oni bez struje biti u vremenu od 09 do 13h.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana, tomom dana, biće uredno.

JP „Put“: Za danas su u planu radovi na presipanju puta L-14 u Likodri, iskopu kanala za odvod atmosferske vode u zaseoku Mitorvići u Cerovi i uređenju zelenih površina u ulicama Vuka Karadžiča i Zmajevac. Cisterna sa čistom pijaćom vodom i danas će biti u Zavlaci, gde je proteklih dana veći deo meštana ostao bez vode.

PZP „Valjevo“: Ekipe nastavljaju započete radove na pripremi za asfaltiranje putnog pravca Krupanj – Radalj, preko Šarene Bukve. Danas se izvode i radovi na asfaltiranju deonice puta od Krupnja prema Ljuboviji, preko Gračanice, u dužini od 5000m.

Policijska staninca: U danima vikenda zabeleženo je 8 događaja iz oblasti opšte nadležnosti i 2 iz bezbednosti saobraćaja.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: U subotu došlo je do požara na otvorenom u Cerovi, gde je gorelo oko 50 ari niskog rastinja. Povređenih lica nije bilo.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.