Servisne informacije za 03. 10. 2018. godine

El.distribucija: Nastavljaju se radovi na ugradnji daljinskih rastavljača na dalekovodnoj mreži konzumnog područja Krupanj. Danas u vremenu od 09 do 16h bez el.energije biće MZ Cerova i Dvorska. Zbog radova na rekonstrukciji nisko naponske mreže od 09 do 14h bez napajanja će biti meštani zaseoka Nenadovići u Mojkoviću.

JKP „1 Maj“: Zbog radova na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži tokom dana prekida u snabdevanju imaće stanovnici stare stambene zgrade u ul. Mačkov Kamen i dela ulice Vuka Karadžića.

JP „Put“: Za danas su u planu radovi na presipanju lokalnih i ne kategorisanih puteva u MZ Donje Brezovice, izrada ulivnih i izlivnih glava na putu L-17 Bela Crkva – Likodra, presipanje puta ka zaseoku Jevtići u Šljivovi i iskop kanala za odvod atmosferske vode u ulicama Miće Tadića,

PZP „Valjevo“: Zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta na držanvom putu II A reda Zavlaka – Šabac, u narednom periodu ovaj putni pravac će u vremenu od 7 do 16h biti zatvoren za saobraćaj.

Nastavljaju se radovi na rehabilitacijijoš jednog kilometra puta ka Šljivovi (od zaseoka Ivanovići u Gornjem Banjevcu). Trenutno se radi na ugradnji tampona, pa će dolaziti do kraćih zadržavanja u odvijanju saobraćaja. Asfaltiranje pomenute deonice počinje sutra. Do subote doći će do potpune obustave saobraćaja u vremenu od 7 do 16h.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica Krupanj: Tokom protekla 24h nije bilo intervencija.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje. Usled zatvaranja puta Zavlaka – Šabac polasci koji idu za Šabac i Beograd, preko Cera, preusmereni su preko Draginca.

Оставите одговор