Servisne informacije za 05. 03. 2019. godine


El.distribucija: Ekipe će u danu pred nama raditi na poslovima otklanjanja kvarova po prijavi potrošača. Tokom jutra isti su prijavljeni u MZ Stave, Tolisavac i Cerova.

Od srede 06. 03. pa do petka 08. 03. 2019. godine izvodiće se radovi na rasecanju rastinja u blizini dalekovoda za Tekeriš. U sredu 06. 03. u vremenu od 8 do 16h bez el.energije biće deo Zavlake, i to zaseoci Mijatovići, Perići i Zavlaka brdo, zatim sela Donja Badanja, Gornja Badanja, Donja Sipulja, Gornja Sipulja, Pomijača, Ribarica i Tekeriš. U četvrtak 07. 03. Pomijača i Sipulja, a u petak 08. 03. Gornja Badanja i Ribarica.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana tokom dana biće uredno.

JP „Put“: Tokom dana izvodiće se radovi na redovnom čišćenju i pranju gradskih ulica i trotoara, a nastavljaju se i radovi na presipanju puteva ka zaseocima Mijailovići i Vasiljevići u Krasavi.

PZP „Valjevo“: Svi regionalni putni pravci na teritoriji opštine Krupanj su pročišćenji i prohodni. Ekipe će raditi na poslovima redovnog održavanja državnih puteva.

Policijska staninca: Tokom protekla 24h dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom i bez povređenih lica, jedan događaj iz oblasti kriminaliteta (krađa) i jedan požar.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Juče tokom dana došlo je do požara na otvorenom u zaseoku Reljići u Krasavi i tom prilikom gorelo je oko 10 hektara šume, voćnjaka i niskog rastinja. Velikim trudom i zalaganjem pripadnika VSJ Krupanj sprečeno je širenje požara na porodične stambene objekte. U gašenju požara učestvovalo je 7 vatrogasaca sa dva vozila. Povređenih lica nije bilo. U tokou je istraga kojom će biti utvrđeni uzroci pošara i procenjena materijalna šteta.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje.Оставите одговор