Servisne informacije za 06. 02. 2020. godine

El.Distribucija: Usled obilnih snežnih padavina i jakog vetra došlo je do velikog broja kvarova na el.mreži. Bez napona su dalekovodi za Šljivovu i Planinu i deo dalekovodne mreže za rudnik Stolice. Kvarova na nisko naponskoj mreži ima u gotovo svim mestima koje su u nadležnosti poslovnice Krupanj. Iz El.Distribucije mole sve građane da budu strpljivi, prioritet je otklanjanje kvarova na delekovodima. Sve raspoložive ekipe su na terenu od ranih jutarnjih časova.

JKP „1 Maj“: Sinoć oko 20h, a usled kvara na dalekovodu za Šljivovu, bez stuje je ostalo izvorište Laze. Trenutno su bez vode svi potrošači koji se snabdevaju sa gradskog vodovoda, a normalizacija vodosnabdevanja se očekuje tek kada se otkloni kvar na dalekovodu.

JP „Put“: Na terenu su sve ekipe i kompletna mehanizacija. Čiste se putevi ka Planini, Dvorskoj, Cerovi, Lazama i zaseoku Zeljići u Likodri. Neprohodno je ka zaseocima Aćimovići u Šljivovi i Popovići u Vrbiću. Do krjaja dana biće pročišćeni svi lokalni putevi.

PZP “ Valjevo“: Trenutno nisu prohodni putni pravci Stloce – Šarena Bukva – Mačkov Kamen i Mačkov Kamen – Planina. Na snazi je zabrana saobraćaja za kamione i šlepere na prilazima ka Mačkovom Kamenu i preko Stolica, dok je za ostala vozila na pomenutim putnim pravcima obavezna upoterba zimske poreme.

Policijska staninca: Od 22h sinoć, do ponoći za saobraćaj je bio zatvoren putni pravac Krupanj – Ljubovija, preko Mačkovog Kamena.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Juče tokom popodneva i noći prijavljena su dva požara, u oba slučaja goreli su odžaci na porodičnim stambenim objektima. jedan u krupnju, u ulici Miće Tadića a drugi u Kržavi.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj se odvija redovno.