Servisne informacije za 06. 03. 2019. godine


El.distribucija: Ekipe će u danu pred nama raditi na poslovima rekonstrukcije dalekovodne mreže, pa će u vremenu od 10 do 12h bez struje biti Stave, Bastav i deo Vrbića (centar). Usled radova na rasecanju rastinja u blizini dalekovoda za Tekeriš, danas u vremenu od 8 do 16h bez el.energije biće deo Zavlake, i to zaseoci Mijatovići, Perići i Zavlaka brdo, zatim sela Donja Badanja, Gornja Badanja, Donja Sipulja, Gornja Sipulja, Pomijača, Ribarica i Tekeriš. U četvrtak 07. 03. Pomijača i Sipulja, a u petak 08. 03. Gornja Badanja i Ribarica.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana tokom dana biće uredno.

JP „Put“: Tokom dana izvodiće se radovi na redovnom čišćenju i pranju gradskih ulica i trotoara, a nastavljaju se i radovi na presipanju puteva ka zaseocima Mijailovići i Vasiljevići u Krasavi.

PZP „Valjevo“: Svi regionalni putni pravci na teritoriji opštine Krupanj su pročišćenji i prohodni. Ekipe će raditi na poslovima redovnog održavanja državnih puteva.

Policijska staninca: Tokom protekla 24h dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo telesne povrede.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Tokom protekla 24h nije bilo intervencija.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje.Оставите одговор