Servisne informacije za 06. 06. 2019. godine

El.distribucija: Sve ekipe će u danu pred nama raditi na poslovima otklanjanja kvarova. Bez napona su 4 TS i to: Lipenović polje, Markovići, Sredojevići i Bjelica u Brštici. Kvarova ima i na nisko naponskoj mreži i to u zaseocima Aćimovići i Đurići u Šljivovi. Dalekovodni stub u ul Vlade Zečevića u naselju Savkovca breg, pretrpeo je udar groma i prioritet će biti sanacija kvara na dalekovodnoj mreži.

JKP „1 Maj“: Voda sa gradskog vodovoda je neispravna za piće, i može se koristiti samo kao tehnička. Raspored cisterni sa čistom pijaćom vodom biće objavljen kasnije na fb stranici Krupanj Info.

JP „Put“: U toku su radovi na uklanjanju mulja i nanosa iz Radničke ulice i dvorišta OŠ Borivoje Ž Milojević. Mehanizacija će biti raspoređena i u naselju Jezava i ulici Fabrička. Lokalni put Krupanj – Lipenović – Cerova pretrpeo je oštećenje, pa će ekipe raditi na sanaciji. Posle sednice štaba za vanredne situacije imaćemo više informacija o planu aktivnosti.

PZP „Valjevo“: U toku su radovi na uklanjanju nanosa sa kolovoza na putnim pravima Banjevac – Krupanj i Krupanj – Brštica. Svi regionalni putni pravci su prohodin. Nastavljaju se i radovi na rekonstrukciji delova kolovoza na putnim pravcima Krupanj – Mačkov Kamen i Krupanj – Šljivova, pa će dolaziti do povremenih i kraćih zadržavanja u redovnom odvijanju saobraćaja.

Policijska staninca: Tokom vanrednog stanja koje je uvedeno pojačane su aktivnosti PS Krupanj.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Tokom protekla 24h ekipe su imale veliki broj intervencija.

Autobuska stanica: Školski autobusi jutros nisu saobraćali jer OŠ Borivoje Ž Milojević neće raditi do ponedeljka. Ostali polasci su ispoštovani.