Servisne informacije za 07. 03. 2019. godine


El.distribucija: Nastavljaju se radovi na rasecanju rastinja u blizini trase dalekovoda za Tekeriš, pa će danas u vremenu od 08 do 16h bez el.energije biti Pomijača i Sipulja, a sutra Gornja Badanja i Ribarica. Za danas su u palnu i radovi na rekonstrukciji nisko naponske mreže u Gornjim Brezovicama, što će meštane zaseoka Tanasići ostaviti bez struje u vremenu od 10 do 13h.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana tokom dana biće uredno.

JP „Put“: Tokom dana izvodiće se radovi na: pranju ulica, iskopu kanala za odvod atmosferske vode u ulici Andrije Habuša, presipanju puteva ka zaseocima Mijići u Krasavi i Aćimovići u Šljivovi i sanaciji kizišta u Zavlaci.

PZP „Valjevo“: Ekipe će raditi na poslovima redovnog održavanja državnih puteva.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Tokom jučerašnjeg dana došlo je do dva požara. Jedan na otvorenom u Kostajniku gde je gorelo oko 10 ari šume i niskog rastinja, a drugi na porodičnom stambenom objektu u ulici Žikice Jovanovića Španca u Krupnju, do kog je došlo usled paljenja odžaka.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje.Оставите одговор