Servisne informacije za 07. 06. 2019. godine


El.distribucija: Nema kvarova na el.mreži. Zbog radova na remontu trafo stanice 35 kV Zavlaka, danas u vremenu od 08 do 12h bez struje su meštani Zavlake, Tekeriša, Ribarice, Pomijače, Sipulje, Badanje, Gornjih i Donjih Brezovica, Cvetulje, Ravnaje, Mojkovića, Bele Crkve i dela Komirića.

JKP „1 Maj“: Voda sa gradskog vodovoda je neispravna za piće, i može se koristiti samo kao tehnička.

JP „Put“: U toku su radovi na uklanjanju mulja i nanosa iz ulica Radnička, Andrije Habuša, Luke Stevića i 3. Septembra nakon čega če pomenute ulice biti oprane. Vrši se sanacija i presipanje puta Brštica – Cerova uz Ograđenicu, presipanje puta ka zaseoku Pavlovići u Brštici, čišćenje i presipanje puteva u Žabljem naselju i čišćenje klizišta u zaseoku Aćimovići u Šljivovi.

PZP „Valjevo“: U toku su radovi na uklanjanju nanosa sa kolovoza na putnim pravima Zavlaka – Krupanj i Krupanj – Brštica. Svi regionalni putni pravci su prohodin. Nastavljaju se i radovi na rekonstrukciji delova kolovoza na putnim pravcima Krupanj – Mačkov Kamen i Krupanj – Šljivova, pa će dolaziti do povremenih i kraćih zadržavanja u redovnom odvijanju saobraćaja.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Pripadnici PVSJ i danas će učestvovati u poslovia saniranja štete izazvane poplavom.

Autobuska stanica: Školski autobusi jutros nisu saobraćali jer OŠ Borivoje Ž Milojević neće raditi do ponedeljka. Ostali polasci su ispoštovani.