Servisne informacije za 08. 07. 2019. godine

El.distribucija: Nevreme praćeno kišom i grmljavinom, koje je tokom noći pogodilo pordučje Rađevine izazvalo je kvar na tri dalekovoda, pa su od noćas bez struje meštani sela: Brštica, Cerova, Kostajnik, Dvorska, Lipenović, Vrbić, Stave, Bastav, Tekeriš, Badanja i Sipulja. Sve raspoložive ekipe su na terenu i rade na popravci kvarova.

JKP „1 Maj“: Tokom jutra prijavljen je jedan kvar na vodovodnoj mreži u Žabljem naselju, pa će meštani biti bez vode dok se kvar ne otkloni.

JP „Put“: U danu pred nama, nastavljaju se radovi na sanaciji i presipanju lokalnih i ne kategorisanih puteva i uređenju zelenih površina.

PZP „Valjevo“: Lokalni put Krupanj – Bogoštica za saobraćaj biće zatvoren i danas u vremenu od 08 do 17h. Nastavljaju se sa radovi na rekonstrukciji regionalnog puta Krupanj – Šljivova i na regulaciji rečnog korita na putnom pravcu Krupanj – Mačkov Kamen, kod škole u Kržavi.

Policijska staninca: Vikend za nama protekao je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: U subotu 06. 07. 2019. godine, došlo je do požara na otvorenom u Cerovi. Požar su izazvale popucale žice dalekovodne mreže. Gorelo je oko 50 ari voćnjaka i niskog rastinja. Nema povređenih lica ali je pričinjena materijalna šteta.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.