Servisne informacije za 09. 10. 2017. godine

El.distribucija: Tokom dana radiće se na rekonstrukciji nisko naponske mreže u Donjoj Sipulji pa će meštani zaseoka Lipa bez el.energije biti u vremenu od 10 do 16h. Zbog kvara na mreži od ranih jutarnjih časova bez napona su meštani zaseoka Krnja Jela u Brštici. Ekipe su na terenu.

Vodovod: Snabdevanje građana vodom, po rečima nadležnih, tokom dana će biti uredno. Još uvek nije poznato da li će biti nastavljene restrikcije tokom noći.

JP „Put“: Tokom dana izvodiće se radovi na: uređenje gradskog groblja, iskop i betoniranje kanala za odvod atmosferske vode u ul. Vuka Karadžića, sanacija puta L-15 u Krasavi i presipanje lokalnog puta u Dvorskoj.

PZP „Valjevo“: Tokom dana ekipe će raditi na poslovima pojačanog održavanja putnog pravca Šljivova – Pecka zaseok Grčani, radovi će usloviti duža zadržavanja u saobraćaju u trajanju od 09 do 13h.

Policijska staninca: Tokom proteklog vikenda zabeležena su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lice zadoblo lakše telesne povrede.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica Krupanj: Viken za nama protekao mirno.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj se odvija redovno, po već ranije utvrđenom redu vožnje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.