Servisne informacije za 09. 11. 2018. godine

El.distribucija: Nastavljaju se radovi na zameni brojila. Kako smo saznali u el.distribucuiji odustalo se od prvobitnog plana da se radi u ulicama Vuka Karadžića i Miće Tadića, umesto toga radovi se izvode u ulicama Dobri Potok, Todora Krstića i Vlade Zečevića (desna strana od benziske do Savkovca brega). Potošači u ovom delu grada bez struje biće u vremenu od 8h i 30 minuta do 14h.

JKP „1 Maj“: Zbog dugotrajnog sušnog perioda došlo je do smanjenja kapaciteta vode na svim izvorištima pa se apeluje na sve potrošače da racionalno koriste vodu sa gradskog vodovoda.

JP „Put“: Ekipe će  i danas raditi na poslovima presipanja lokalnih i ne kategorisanih puteva u MZ Dvorska i Kržava, čišćenju rečnog korita na reci Likodri i čišćenju i sakupljanju lišća po gradu.

PZP „Valjevo“: Ekipe će danas raditi na poslovima redovnog održavanja regionalnog putnog pravca Krupanj – Šljivova.

Policijska staninca: Tokom protekla 24h dogodio se jedan požar.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica Krupanj: Sinoć nešto posle 18h došlo je do požara u kongresnoj sali Hotela Grand. Požar se nije proširio na ostale delove objekta. Povređenih lica nije bilo ali je pričinjena materijalna šteta. Istraga je u toku.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje.

Оставите одговор