Servisne informacije za 10. 10. 2018. godine

El.distribucija: Zbog radova na podizanju dalekovodnih stubova dnas i sutra u vremenu od 8 i 30h do 15h bez el.energije biće deo Jagodnje (od Verine kafane ka Ljuboviji).

JKP „1 Maj“: Zbog kvara na vodovodnoj mreži deo Krupanja, od centra prema naselju Žarkovača, tokom dana imaće prekida u snabdevanju vodom.

JP „Put“: Za danas su u planu radovi na presipanju lokalnih i ne kategorisanih puteva u MZ Brštica, presipanje puta ka zaseoku Jovičići u Vrbiću, izrada ulivnih i izlivnih glava za odvod atmosferske vode na putnom pravcu Likodra – Bela Cekva, iskop kanala za odvod atmosferske vode u ulici Todora Vićentića i uređenje prostoran za teretanu na otvorenom na terenima kod gradskog bazena.

PZP „Valjevo“: Zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta na držanvom putu II A reda Zavlaka – Šabac, u narednom periodu ovaj putni pravac će u vremenu od 7 do 16h biti zatvoren za saobraćaj.

Policijska staninca: Tokom protekla 24h zabeležena su dva događaja iz oblasti opšte nadležnosti.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica Krupanj: Noć za nama protekla je mirno.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje. Usled zatvaranja puta Zavlaka – Šabac polasci koji idu za Šabac i Beograd, preko Cera, preusmereni su preko Draginca.

Оставите одговор