Servisne informacije za 11. 09. 2018. godine

El.distribucija: Zbog radova na montaži daljinskih rastavljača na dalekovodnoj mreži, danas u vremenu od 8:30 – 17h bez el.energije biće cela Jagodnja, Krasava i zaseok Zarići u Likodri.

12. i 13. 09. 2018. godine (sreda i četvrtak) radiće sa na poslovima raskresavanja rastinja u blizini i ispod trase dalekovoda za Šljivovu, pa će od 08 do 15h bez struje biti Šljivova, Tomanj, Bogoštica i Laze. U četvtrak 13. 09. 2018. u planu su i radovi na podizanju dalekovodnih stubova u Brštici usled čega će doći do prekida u napajanju potrošača u zaseocima Sredojevići, Markovići i Teovanovići, i to u vremenu od 09 do 15h.

JKP „1 Maj“: Snabdevanje potrošača vodom,tokom dana biće uredno. Po rečima nadležnih i sutra se očekuje uredno vodosnabdevanje uprkos najavama da izvorište Laze neće imati el.enegije u vremenu od 8 do 15h.

JP „Put“: Za danas su u planu radovi na: presipanju lokalnih i ne kategorisanih puteva u MZ Cerova, izradi izlivnih i ulivnih glava na putnom pravcu Likodra – Bela Crkva i uređenje zelenih površina u ul. Narodnog Oslobođenja i Žikice J. Španca.

PZP „Valjevo“: Zbog radova na asfaltiranju putni pravac Krupanj – Šljivova će do 18h biti zatvoren za saobraćaj.

Policijska staninca: Tokom protekla 24h dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila. Nema povtređenih lica.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica Krupanj: Tokom protekla 24h nije bilo intervencija.

Autobuska stanica: Auto prevoznici „Banbus“ i „Gajić 95“ tokom jutra ispoštovali su kompletan red vožnje.

Оставите одговор