Servisne informacije za 11. 10. 2019. godine


El.distribucija: Zbog radova na mreži danas u vremenu od 09 do 14h bez struje biće meštani zaseoka Jocići u Donjojj Badnji. U utorak 15. 10. 2019. godine u planu je izvođenje odloženih radova na rasecanju rastinja u blizini trase dalekovoda za rudnik Stolice, pa će u vremenu od 09 do 15h bez el.energije biti sela Lipenović, Brštica, Kostajnik, Cerova i Dvorska.

JKP „1 Maj“: Obaveštavaju se građani opštine Krupanj, da je voda sa gradskog vodovoda NEISPRAVNA za piće, uz mogućnost korišćenja samo za tehničke potrebe. Snabdevanje građana vodom vršiće se iz cisterni po tačno utvrđenom rasporedu.
Zgog nedevoljnog kapaciteta postojećih izvorišta prinuđeni smo da uz saglasnost Opštinskog veća opštine Krupanj u sistem vodosnabdevanja uključimo vodozahvat Zmajevac.
Zbog problema sa kvalitetom vode koji su se javljali prethodnih godina prilikom eksploatacije izvorišta Zmajevac, iako izveštaj o ispitivanju vode od starne ZZJZ od 07. 10. 2019. godine potvrđuju fizičko-hemijsku ispravnost vode, iz preventivnih razloga proglašavamo vodu NEISPRAVNOM za piće.
Voda će i dalje imati isti tretman prerade i vršiće se redovna dezinfekcija vode hlorisanjem uz pojačanu kontrolu kvaliteta svih parametara.
O svemu gore navedenom obaveštena je Republička sanitarna inspekcija i Zavod za javno zdravlje Šabac.

JP „Put“: Ekipe nastavljaju poslove na ugradnji ivičnjaka oko terena za decu pored stadiona FK Stolice i presipanju puta ka zaseoku Šumeć u Tomnju.

PZP „Valjevo“: I za danas je u planu izvođenje radova na pripremi za asfaltiranje putnog pravca Stolice – Radalj, preko Šarene Bukve.

Policijska staninca: Tokom noći zabeležen je jedan događaj iz oblasti opšte nadležnosti.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Tokom protekla 24h nije bilo intervencija.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.