Servisne informacije za 12. 06. 2019. godine


El.distribucija: Zbog radova na rekonstrukciji nisko naponske mreže, i danas u vremenu od 09 do 14h, bez el.energije biće meštani zaseoka Lukići u MZ Planina. Za danas su najavljeni i radovi na rekonstrukciji dalekovoda za Belu Crkvu što će u vremenu od 09 do 13h bez struje ostaviti meštane Stava, Bastava, Vrbića, Tolisavca i dela Likodre. Od 09 do 10h bez el.energije biće i deo ulica Vlade Zečevića, u naselju Savkovca breg, Lipenović polje i Donji Banjevac. Ovaj prekid izazvaće radovi na sanaciji kvara.

JKP „1 Maj“: Voda sa gradskog vodovoda je neispravna za piće, i može se koristiti samo kao tehnička. Pored kvara na cevovodu Laze, došlo je i do značajnog smanjenja dotoka vode sa izvorišta Golubovac, pa postoji mogućnost restrikcija i danas. Iz JKP 1 Maj upućuju apel svim građanima da racionalno troše vodu sa gradskog vodovoda.

JP „Put“: Danas sledi nastavak radova na presipanju i sanacili puta ka zaseoku Gošići u Lipenovići i putnog pravca Brštica – Cerova uz Ograđenicu. U planu je da se izvrše i poslovi postavljanja klupa u parkovima, uređenju zelenih površina i čišćenju kanala za odvod atmosferske vode u ulici Luke Stevića.

PZP „Valjevo“: Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji delova kolovoza na putnim pravcima Krupanj – Mačkov Kamen i Krupanj – Šljivova, pa će dolaziti do povremenih i kraćih zadržavanja u redovnom odvijanju saobraćaja.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Tokom protekla 24h nije bilo intervencija.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.