Servisne informacije za 12. 07. 2019. godine


El.distribucija: Za danas su najavljeni radovi na rekonstrukciji dela dalekovodne mreže, pa će u vremenu od 09 do 11h bez struje biti Kržava, Jagodnja i Planina. Zbog rekonstrukcije niso naponske mreže i popravke kvara od 11 do 14h bez napajanja biće potrošači u zaseoku Gajići u Brštici. U nedelju 14. 07. 2019. godine izvodiće se radovi na delu dalekovodne linije pa će deo Krupanju u dva navrata biti bez struje i to: od 7-30 do 08h i od 17 do 17h i 30 minuta. U pomenutom vremenskom intervalu struje neće imati potrošači u ulicama: Vlade Zečevića (od hladnjače do centra), Žicije J. Španca (od raskrsnice kod Doma Zdravlja do skretanja ka ul 4. Juli), Partizanska, 3. Septrmbra, Andrije Habuša i Luke Stevića.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana biće uredno.

JP „Put“: Ekipe će tokom dana izvoditi radove na persipanju ne kategorisanih puteva u MZ Cerova, pranju ulice Dobri Potok, čišćenju kanala u Fabričkoj i iskopu kanala za odvod atmosferske vode u ulici Todora Krstića.

PZP „Valjevo“: Zbog radova na asfaltiranju lokalni put Krupanj – Bogoštica za saobraćaj biće zatvoren i danas u vremenu od 08 do 17h.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Tokom protekla 24h nije bilo intervencija.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.