Servisne informacije za 18. 10. 2019. godine


El.distribucija: Zbog radova na rekonstrukciji nisko naponske mreže, danas u vremenu od 10 do 14h, bez el.energije biće meštani zaseoka Tadići i Despići u Cerovi.

JKP „1 Maj“: Voda sa gradskog vodovoda i dalje je neisprvana za piće i može se koristiti samo kao tehnička. Raspored cisterni sa pijaćom vodom možete pogledati na fb stranici portala Krupanj info.

JP „Put“: Pored redovnih poslova na čišćenju gradskih ulica za danas su u planu poslovi na presipanju nekategorisanih puteva u MZ Brštica i pripremi za asfaltiranje parking prostora kod sportske hale.

PZP „Valjevo“: Do subote 19. 10. 2019. godine u vremenu od 08 do 17h, zbog radova na ugradnji asfalta, deo puta od Stolica do Šarene Bukve biće zatvoren za saobraćaj. Nastavljaju se i radovi na pripremi za asfaltiranje 3600m puta koji povezuje Šljivovu i Bogošticu.

Policijska staninca: Tokom protekla 24h zabeležena su tri događaja iz oblasti opšte nadležnosti i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Juče u popodnevnim satima došlo je do požara na porodičnom stambenom objektu u ulici Žiće Markovića. Pričinjena je materijalna šteta i nema povređenih lica.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.