Servisne informacije za 26. 06. 2019. godine


El.distribucija: Zbog radova na rekonstrukciji nisko naponske mreže, danas u vremenu od 09 do 14h, bez el.energije biće meštani zaseoka Aleksići u Cvetulji.

JKP „1 Maj“: Vodosnabdevanje građana, tokom dana, biće uredno.

JP „Put“: Ekipe će tokom dana raditi na presipanju i sanaciji ne kategorisanih puteva u Šljivovi, čišćenju kanala u naselju Savkovca breg, čišćenju rečnog korita u Stavama i urešenju zelenih površina u Beloj Crkvi i ulici Narodnog Oslobođenja u Krupnju.

PZP „Valjevo“: Nastavlja se sa pripremnim radovima za rekonstrukciju kolovoza prema Bogoštici, pomenuti putni pravac, za saobraćaj je zatvoren do 17h. Juče su započeti radovi na rekonstrukciji delova ulica u užemo centru grada. Stari asfalt je skinut na delu od mosta na centru do raskrsnice sa ulicom Žikice Jovanovića Španca. Trenutno su u toku radovi na uklanjanju starog asfalta u ulici Žikice J Španca (od Zanatskog centra do nasipa), pa će tokom dana dolaziti do kraćih zadržavanja u odvijanju saobraćaja.

Policijska staninca: Noć za nama protekla je mirno.

Vatrogasno Spasilačka Jedinica: Juče tokom dana došlo je do požara na pogonu hladnjače u Šljivovi. Nema povređenih lica i požar je brzo lokalizovan bez veće materijalne štete. Pripadnici PVSJ imali su i jednu tehničku intervenciju u ulici Miće Tadića.

Autobuska stanica: Autobuski saobraćaj odvija se redovno.