Školski sport se sve više razvija u Krupnju!

Školski sport u Krupnju

Prethodne sedmice u Krupnju je održano školsko takmičenje u malom fudbalu za učenike 7. i 8. razreda.Na ovom školskom turniru viđeno je mnogo lepih poteza i odličnih golova.Učenici su zaista uživali u majstorijama svojih drugara,koji su se nadmetali između odeljenja.Ovo i mnoga druga školska takmičenja organizovalo je sportsko udruženje „Sport plus“

koje su osnovali nastavnici fizičkog vaspitanja.

Titulu najbolje ekipe i zasluženo prvo mesto osvojilo je odeljenje 7-3 , drugo mesto pripalo je 7-4 , dok je trećeplasirana ekipa bila iz 8-3.najbolji igrač turnira je Ognjen Vićentić , najbolji strelac Nikola Đokić i najbolji golman Nikola Nedeljković .

Za pobedničke ekipe i najbolje pojedince obezbeđene su medalje i diplome .Narednih dana sledi školski turnir u malom fudbalu za učenike 5.i 6. razreda , a krajem meseca biće organizovano i Opštinsko takmičenje između svih fudbalskih sekcija osmorazredih škola sa teritorije Opštine Krupanj u Kostajniku.

Pored Trke za srećnije detinjstvo , i fudbalskih turnira , u narednom periodu biće organizona školska takmičenja i u košarci , odbojci i stonom tenisu.Očekujemo da će i ove godine u školski sport biti uključeno oko 450 do 500 učenika što predstavlja izuzetno veliki broj !