SOLARt organizovao šesti „Krug“ 2020.

SOLARt je 15.02.2020 godine šesti put organizovao kulturnu manifestaciju „Krug“. I ovaj put najviše prostora posvećeno je mladim muzičarima iz Krupnja, Beograda, Kragujevca, Bratunca…


Skup i ove godine organizovan u krupanjskom hotelu „Grand“ omogućio je prezentaciju rada udruženja, ujedno je i prilika za druženje članova i prijatelja koji u Krupanj dođu iz raznih krajeva Srbije i zemalja u okruženju.

Solartovo najveće bogatstvo je upravo ta potreba svih tih ljudi da u Krupanj dođu isključivo zbog želje da budu deo manifestacije. Oni svoj doprinos daju kroz pomaganje događaja na razne načine, a najčešće učešćem u programu, čineći ga na taj način bogatijim. Zbog takvog pristupa, zbog kvaliteta koji sa sobom donose, zbog velikog broja mladih koji u manifestaciji učestvuju i zbog prisustva potrebne količine opuštenosti i publika je posle događaja zadovoljna. Lepa prilika za meštane da čuju kvalitetnu muziku, da uživaju i popune kvalitetno svoje slobodno vreme. Zato je posećenost svake godine sve veća.

„U ime Solarta, zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali, učestvovali i onima koji su na bilo koji način pomogli događaj“ rekao je na kraju Nikola Stakić, jedan od osnivača  pomenute kulturno-muzičke manifestacije.