Spa centar u Krupnju

Dosta vode proteklo je Rađevinom, krupanjske rečice donele su sve što život pamti ali ovih dana Krupanj je dobio nešto što se za ovo mesto  može smatrati „čudom“.  Zahvaljujući Petru Kneževiću, vlasniku hotela „Grand“ krupanjci kao i svi gosti hotela od naredne nedelje moći će da koriste usluge Spa centra. Potpuna usluga: kupanje u bazenu dubine 90 do 140 cm, prijatnom temperaturom vode, parnim kupatilom (saunom), slanom sobom, sobom za masažu, đakuzi bazenom za šest osoba i stalnom temperaturom prostora oko 30 stepeni C.

Uprava hotela sponosom ističe činjenicu da će prvi zatvoreni bazen na ovim prostorima raditi preko cele godine , svakodnevno od 10 do 20 časova.   „Želim da se građanstvo Rađevine oseća, provodi, leči i uživa u tretmanima koji su do sada u Krupnju bili nedostupni“ rekao je Knežević, rođen baš u ovom kraju Rađevine.  Cena korišćenja usluga Spa centra u hotelu „Grand“ tek je ekonomska, iznosi 600 dinara za tri časa boravka, uz besplatnu limunadu. Utisak, osećanje topline i čiste vode rađevske- teško je preneti slikom i rečju…

Veliki pomak u lepezi turističke ponude Krupnja. Ovim potezom Krupanj dobija  novu svežinu u svakom pogledu i za sve ukuse.

This article has 1 Comment

  1. A Krupanj nema vode svako veče, ovo je sjajno. Turisti će pohrliti u mesto koje malo malo pa ima vode u vodovodu. Zaista tragikomično!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.