Sva pažnja đacima prvacima u Krupnju

Prvi septembar u Rađevini ove godine biće zabeležen kao dan posvećen školi a posebno đacima prvacima. Osnovne škole „Žikica Jovanović Španac“ i OŠ „Borivoje Ž. Milojević“ danas su „ugostile“ oko 120 đaka prvakai  po rečima direktora pomenutih ustanova osnovnog obrazovanja- Zorana Aleksića i Dragana Blagojevića : To je školska godina sa prosečnim brojem đaka prvaka. Sva odeljenja prvog razreda danas su započela redovan proces obrazovno vaspitnog rada,  za ovu priliku sve „prvake“ posetili su Predrag Radić zamenik predsednika opštine Krupanj i Dušica Zeljić opštinski prosvetni inspektor. Pored razgovora sa nasjmlađim školarcima Radić je svima poželeo srećan početak šđkolovanja  rečima „Vi se potrudite da učite vredno i marljivo , a mi ćemo se potruditi da vam obezbedimo sve potrebne uslove za to“ . Za ovu priliku svim đacima prvacima predstavnici opštine Krupanj uručili su prikladne poklone opštine u vidu školskog pribora i svezaka.

Prvi dan u školi đaci  prvaci zapamtiće po priredbi „Dobrodošlici“ u Krupnju koju su pripremili njihovi stariji drugari.

Učenici prve godine Srednje škole u Krupnju, započeli su nastavu u četiri odeljenja i isto toliko obrazovnih profila po planiranom rasporedu, planu i programu. Po rečima nadležnih i učenika škola u Rađevini, za sve učenike danas je obezbeđen javni prevoz, tako da su sve pripreme za predstojeću školsku 2017/2018. godinu obavljene – po planu.

Оставите одговор