Uspešni nastupi talentovanih dečaka iz Akademije Rađ

Protekle sedmice, četiri člana Akademije Rađ učestvovala su na selektivnim treninzima Crvene Zvezde gde se okupilo više od 200 najtalentovanijih dečaka iz cele Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Njih su primetili i preporučili Crvenoj Zvezdi njeni skauti i treneri pa su svi oni došli na Marakanu na proveru kvaliteta.
Akademiju Rađ su predstavljala četiri talentovana dečaka od sedam do deset godina starosti i to: Cvijić Ognjen (2011.), Jakovljević Uroš (2010.), Milovanović Mateja (2009.) i Mićić Lazar (2008.).Sva četvorica su na najbolji način predstavili Akademiju Rađ, uspešno ispunila zahteve i demonstrirala svoje motoričke sposobnosti i fudbalsku tehniku.
Koliko je uspeh napravljen, govori i činjenica da su od ukupno deset igrača koje su izdvojili, više od 20 skauta i trenera koji su pratili rad na terenu, dvojica bili članovi Akademije Rađ koji su dobili poziv za nove treninge i utakmice u Crvenoj Zvezdi.
Pored četvorice navedenih, svoj nastup u Crvenoj Zvezdi imao je i Mladen Grujić (2007.), koji je ranije zadovoljio trenere Zvezde i ovog vikenda nastupio u dresu Crvene Zvezde u utakmici koja je odigrana na terenima Omladinske škole na Marakani.
Pored toga, dva dana kasnije, Mladen je na poziv selektora učestvovao na selekciji najtalentovanijih dečaka mačvanskog okruga koja je održana u Šapcu.
Uspesi članova Akademije Rađ, su potvrda kvaliteta rada i novi podstrek za budućnost.
Akademija Rađ, poziva dečake i devojčice od 5 do 12 godina da se pridruže na treninzima i postanu deo uspešne „Porodice Akademije Rađ“.

Оставите одговор