Završnica Futsal dečije lige Srbije

DSC_2125 (Small)Završnica Futsal dečije lige Srbije počela je u Krupnju 28. februara i nastavila se narednog dana 01. marta 2015. godine. Takmičenje koje će iznedriti nove šampione države u malom fudbalu za mlađe kategorije, odigrano je u Sportskoj hali u Krupnju. Organizatori su Fudbalska Futsal Asocijacija i Fudbalska Akademija Rađ Krupanj.

Prvog dana turnira nastupale su najmlađe i najstarija generacija, tačnije igrači rođeni 2006. i 2007. godine, kao i kadetske ekipe, igrači rođeni 1998. i 1999. godine. Nakon zanimljivih i neizvesnih utakmica, publika u hali imala je priliku da vidi i svečanu dodelu pehara i medalja za najuspešnije ekipe i pojedince.

Učestvovalo je 12 ekipa iz Niša, Vršca, Bijeljine, Loznice, Banje Koviljače i Krupanja. Najuspešniji dan imale su ekipe iz Loznice koje su dominirale u svim selekcijama.

Kadeti: 1. Zmajevi (Loznica), 2. Banat (Vršac), 3. Rađevac (Krupanj)

2006. godište: 1. Loznica, 2. Rađevac (Krupanj), 3. Radnički (Bijeljina)

  1. godište: 1. Gučevo (Banja Koviljača), 2. Banat (Vršac), 3. Radnički (Bijeljina)

Drugi dan bio je u znaku domaćih ekipa, ali i najtalentovanijih dečaka Partizana koji su se takmičili za beogradsku ekipu Balon D or, a koji su svojom igrom oduševili sve prisutne u sportskoj hali.

  1. godište: 1. Akademija Rađ (Krupanj), 2. Gučevo (Banja Koviljača)
  2. godište: 1. Balon D or (Beograd), 2. Akademija Rađ (Krupanj), 3. Vrnjačka Banja
  3. godište: 1. Subotica, 2. Rađevac (Krupanj)

Takmičenje se nastavlja narednog vikenda 07. i 08. marta takmičenjima starijih generacija i devojčica. Tačnije u subotu će na parket izaći pioniri generacije 2000-og i 2001-og godišta, gde se očekuje učešće ekipa iz Subotice, Vršca, Valjeva, Pećinaca, Beograda, Niša, Lajkovca, Loznice i Krupnja, a narednog dana pored generacije 2002-og godišta publika će moći da uživa i u takmičenju ženskih ekipa u dve kategorije, pionirki (od 12 do 14 godina) i seniorki (od 15 do 20 godina). Poslednjeg dana turnira organizator za publiku priprema lutriju u kojoj će nagrada biti letovanje u Grčkoj.

Оставите одговор